Pasirinkite kalbą

ltenetfrdelvplrues

JAU APSILANKĖ

Straipsnių peržiūros:
180279

Apklausa

Ar radote visą reikalinga informaciją?
Kaip vertinate mūsų paslaugas?

Slapukų politika

Viliaus Gaigalaičio globos namai itin atidžiai rūpinasiasmens duomenų saugumu. Kiekvieną dieną stengiamės rasti pačius geriausius sprendimus Jūsų asmens duomenų saugumui stiprinti. Šioje Slapukų politikoje pateikiame informaciją,kaip tvarkome asmens duomenis naudodami slapukus, kol Jūs naršote mūsų interneto svetainėje.

 

Slapukas - kas tai?

Slapukas – tai nedidelisfailas, atsiųstas į Jūsų kompiuterį ar kitą įrenginį (pvz. mobilųjį telefoną) Jums besilankant interneto svetainėje, ir išsaugomas Jūsų naršyklėje. Slapukas yra atsiunčiamas į Jūsų kompiuterį ar kitą įrenginį tam, kad išsaugotų duomenis, o bendrovė, atsakinga už šio slapuko diegimą, galėtų juos atkurti ir atnaujinti.

Slapukų funkcijos

Skirtingų tipų slapukai atlieka skirtingas funkcijas. Slapukus galima suskirstyti į kategorijas pagal jų paskirtį, saugojimo laiką ir jų vietą svetainėje.

Žemiau pateikiame mūsų svetainėje naudojamus slapukus.

Naudojamų slapukų aprašymai

Slapuko pavadinimas Naudojimo vieta Slapuko Paskirtis Galioja
UUID#[abcdef0123456789]{32} www.gaigalaitis.lt Saugo ir įsimena vartotojų informaciją. Tai funkcinis slapukas. Sesijos metu

 

Kaip galite atsisakyti slapukų naudojimo?

 

Pasirinkti , kuriuos slapukus naudosite ar atsisakyti tam tikrų slapukų galite bet kada pakeitę savo naršyklės nustatymus. Pateikiame instrukcijas, kaip tai atliekama :

Internetinių svetainių visiškas užblokavimas

  1. Savo naršyklėje pasirinkite komandą Tools » Internet options.
  2. Interneto naršyklės parinktyse spustelėkite skiltį Privacy.
  3. Paspauskite mygtuką Site.
  4. 4.Pridėkite domeną, kurį norite užblokuoti, ir paspauskite mygtuką Block.

Atskirų slapukų ištrynimas

  1. Savo naršyklėje pasirinkite komandą Tools » Internet options.
  2. Interneto naršyklės parinktyse spustelėkite skiltį General.
  3. Paspauskite mygtuką Settings, esantį po naršymo istorija (Browsing history).
  4. Paspauskite mygtuką View files.
  5. Pasirinkite slapukus, kuriuos norite ištrinti.
  6. Paspauskite mygtuką Delete, esantį failų meniu (File menu).
  7. Paspauskite OK.

Visų slapukų ištrynimas

 

  1. Savo naršyklėje pasirinkite komandą Tools » Internet options.
  2. Interneto naršyklės parinktyse spustelėkite skiltį General.
  3. Paspauskite mygtuką Delete, esantį po naršymo istorija (Browsing history).
  4. Pažymėkite varnele langelį Cookies.
  5. Galite pasirinkti išsaugoti mėgstamų interneto svetainių slapukus irlaikinuosius interneto failus: pažymėkite paukščiuku langelį Preserve Favorites website data.

Jeigu norite, kad Jūsų kompiuteryje ar kitame įrenginyje nebūtų išsaugomi slapukai, galite savo naršyklės nustatymuose pasirinkti gauti pranešimą prieš įrašant bet kokį slapuką.

Taip pat galite nustatyti, kad naršyklė iš karto atmestų visus arba kai kuriuos slapukus. Taip pat galite pašalint slapukus, kurie jau buvo išsaugoti Jūsų kompiuteryje ar kitame įrenginyje.

Atkreipkite dėmesį, kad tokiu atveju turėsite atskirai pasirinkti nustatymus kiekvienai naudojamai naršyklei bei įrenginiui.

Kiekviena naršyklė turi skirtingą nustatymų pritaikymo metodą. Jeigu reikia, pasinaudokite savo naršyklės žinyno funkcija, kad tinkamai pasirinktumėte nustatymus.

Turime perspėti, kad atsisakius mūsų slapukų naudojimo daugelis svetainės funkcijų gali neveikti ir išsitrinti prieš tai Jūsų suvesta informacija.

Duomenų saugumo užtikrinimas , naudojant slapukus

Slapukų surinkti Jūsų asmens duomenys tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo, Bendrojo asmens duomenų apsaugos reglameno 2016/679 bei kitų duomenų apsaugą reglamentuojančių teisės aktų nuostatomis.

Vadovaudamiesi teisės aktų reikalavimais mes taikome saugumo priemones, kurios užkirstų kelią neteisėtam Jūsų asmens duomenų atskleidimui, kopijavimui, praradimui, bei kitam neteisėtam jų panaudojimui.


Papildoma informacija

Norėdami gauti daugiau informacijos apie slapukus, galite apsilankyti žemiau pateiktose interneto svetainėse:

http://www.allaboutcookies.org

Instrukcijos dėl privatumo internete http://www.youronlinechoices.eu

Naršydami Facebook interneto svetainėje ir apsilankę mūsų profilyje, Jūs sutiksite su Facebook įmonės standartinėmis sąlygomis, o tuo pačiu ir su Jūsų asmens duomenų tvarkymu pagal Facebook įmonės nuostatas. Viliaus Gaigalaičio globos namai bet kokia forma dalyvaudama socialinių tinklų veikloje, Jūsų duomenis renka ir tvarko tik tuo atveju, jeigu Jūs asmeniškai perduodate norimus duomenis mūsų įstaigai, tai yra: parašote užklausą, laišką, paspaudžiate ,,pamėgti” mygtuką ir panašiai.

Visais atvejais, turėdami klausimų, galite susisiekti su mumis : Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

© 2016 VILIAUS GAIGALAIČIO GLOBOS NAMAI

n1n namukas struktura

logo 1

Tikslus laikas

Biudžetinė įstaiga

Viliaus Gaigalaičio globos namai

adresas Klaipėdos g. 53,  LT-96155  Gargždai

tel./faks.: (8~46)  47 04 83, (8~46)  47 04 84

Juridinių asmenų registras, kodas 190793986

el. p. Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

herbas

Untitled

E valdzia

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir informaciniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus, kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Patvirtinkite savo sutikimą juos naudoti, paspausdami „Sutinku“. Daugiau informacijos apie privatumo politiką.